Спасението 2012 година - Предсказаното ще се сбъдне

Спасението 2012 година


Спасението на човечеството е очаквано от хилядолетия. Наближаваме годината в която е предсказано, че то ще се осъществи - 01.01.2013 г. е началото на Нова Ера за Човечеството; Ера на мир и просперитет.

2012 година е определено да се осъществи човешкото спасение. В момента човешка свобода едва ли наистина съществува. Нашата първоначална природа не е свободна да се изяви. Хората досега са живяли в подчинение на външните нужди за оцеляване. Ние не сме свободни от проблемите във взаимоотношенията, нито на семейно, нито на родово, обществено или национално ниво.

Поради това желание за външно забогатяване и влас, историята е била изпълнена с войни, насилие и кръвопролития. Вместо свобода, обаче, матерялното забогатяване е правело хората още по-алчни и зависими, а светът се е изпълвал с корупция, интриги и лъжи. Съществуващия ред за управление е създаден и подчинен на този начин на живот. Винаги е имало опити да се създаде по-добър строй на живот и управление, но промяната е била трудна главно поради невежеството. Единствения вариант това да се случи следващите години, е да се направи тотална промяна. А такава е предсказано да се случи в настоящите години. Тя ще се осъществи под воденето на Месиянска личност - човек, който напълно разбира сърцето на Бог, и който ще доведе успешно тази промяна да започне през 2012 година с Небесната сила, която се очаква да се прояви тогава.

Идва момент да се прекрати един много дълъг период в човешката история, периода на егоизма и на злото. 2012 е стартова година, ускорен старт за бързото просветление на човечеството и излизане от кризата.

Трудно ли е развитите нови технологии да се ползват с позитивна цел и тяхното развитие да допринесе за благоденствие на всички и мирно съществуване. Красотата на планетата да не се използва единствено за финансови облаги, а да направим планетата още по красива и чиста за да живеем всички щастливо. Да можем свободно да пътуваме навсякъде и да си имаме доверие, чувствайки се като "Едно световно семейство".

Когато цялото човечество започне да разбира и следва това което Бог желае, историята ще промени своя курс и най-после ще постигнем осовобождението, за което винаги сме копняли. Само Той - нашия Творец, най-добре знае как може да бъде постигнато това. Само чрез една подготвена и победоносна личност, Той ще може да разкрие този път на човшката раса. Само когато разпознаем и последваме тази Истинска личност, ще можем да се освободим от егоистичните си наклонности. Той ще застане в позицията на "Истински лидер" за да ни изведе от настоящето безпътие.

Винаги е имало тирани и такива, които са искали да завладеят света и да го управляват, тираните да живеят вечен живот, за да може да наслаждат на благата винаги… Но всичко това се прави без да се съобрази с един фактор - силите на природата и Земята, заложени от Бог. Тяхната сила не може да бъде спряна по никакъв начин. Единствено може да разучим принципите й на действие и да започнем да живеем в съзвучие с природните и духовните закони. Месиянската личност идва точно с тази цел, да ни покаже как да постигнем това.

Стихията на природна (потопи, урагани, земетресения...) не може да бъде спряна с оръжие или сила. Ако човечеството продължи да не се съобразява с Божията воля, катаклизмите и разрушенията ще ни покажат, че космосът не одобрява това. Ако не спрем егоистичния начин на живот, конфликтите ще бъдът неизбежни и ще стигнем до саморазрушение.

Не можем да се движим към пропаст, нарушавайки принципите на космоса. Това не дава свобода и възможности. Когато един елемент не пасва на движението на машината той се отстранява.

Ето защо идването на 2012 година е един шанс, това да не се случи, като се разруши целия принцип на действие и порочно развитие. Кой иска децата му да живеят като роби… никой. Защото най-скъпото нещо е да дресираш най-слините същества - най-скъпо е в цирка на видиш лъвове, горили, крокодили, който изпълняват команди. Но такива дресировка може да се случи само със груба сила и безкомпромистност.

Дали хората трябва да се плашат от 2012 година … 2012 година ще отвори повече възможности, от колкото проблеми. 2012 година не е края на света а годината на изчистването. Това е прага след който ние ще започнем да чувстваме наистина нова светлина.

Управниците са тези, които народа избира за да ръководят цялата сложна система да функционира правилно и те трябва да са специализирани в това, нещата да са в полза на хората. Но грешните хора са неспособни да разбират Божията воля и да бъдат истински, некорумпирани управници. По тази причина във всички религии се очаква завръщането на Истинския човек, Месиянска фигура, Спасител - който ще направи тази историческа промяна, от свят на егоизъм и духовна корупция, към свят на истинска любов, мир и радост. Затова Месия (Старо-Гръцки, Христос), означава в превод "Помазан за Цар на Царете".

Както Ванга, Настрадамус, Корейсктие пророчества и др. предсказват; дадена ни е Месиянска личност за нашето време. През 2012 година ще започне да става явно кой е той.

Времето наближава човечеството да отвори очите си, разпознае и последва тази личност. Едва тогава ще избегнем бедствията и с радост ще си честитим нова година на 01.01.2013 г. в навечерието на един храмоничен свят пълен с положителна енергия и много живот, където нещата се случват в хармония с природните и космически закони.

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА:

1 коментара:

  1. ... says

    Дано, дано... :)
    Най-после умореното човечество да си поеме дъх...