СЪЛЗИТЕ НА АНГЕЛА - от филма Новата Луна

СЪЛЗИТЕ НА АНГЕЛА - от филма Новата Луна (New Moon - Tears Of An Angel)



Науката потвърждава духовния свя
ИМА ЛИ ПРЕРАЖДАНЕ
Акиана: РИСУНКИ на 10 годишно дете
Художник медиум: Луиз Гаспарето
Лошото духовно влияние
Цел на Творението
Бог е Родител на човечеството
Ангелите наистина съществуват. Те често са се появявали на хората в миналото. Може би една или две трети от ангелите са паднали и ни влияят към зло. Обикновенно ги наричаме са общото име Сатана, порад ръководещия ги Архангел, Луцифър, който се превръща в обвинител (Сатана). Днес обаче ги наричаме с Извънземни и мнозина копнеят да получат техните знания и тайни.

Но единствено благодарение на останалите, безгрешни ангели, Бог е можел да води изпадналото в безпътица и невежество човечество по пътя на мъчителното и изпълнено с провали възстановяване. Бог е бил предаван отново и отново от собствените си деца - ние хората, които кръвно сме наследили Сатанинската, егоистична природа. Боието сърце е изпълнено с мъка, болка и неимоверно страдание, повече от това на който и да било родител през историята. Бог отново и отново е виждал неговите възлюбени или да се провалят под неимоверните атаки, или да бъдат убивани безпощадно.

Сатана обаче е имал целия контрол през историята и за Бог е било много трудно да прокара каквото и да било, особенно поради факта, че ние хората непрестанно се проваляме в изпълнението на нашата отговорност. Но Бог не се е отказал от нас, и очаква деня в който ние ще можем да се изправим като достойни негови синове и дъщери, които ще освободят неговото изпълнено с болка сърце!
СЪЛЗИТЕ НА АНГЕЛА - от филма Новата Луна

0 коментара: