Осъзнаване реалността на живота след смъртта

Аз нямам нужда да вярвам, че продължаваме да живеем след края на физическия живот. Аз знам, че е така - имала съм много духовни преживявания от малка. Но тук предлагам откъси от послания изпратени от човек живеещ в духовния свят. Надявам се тези цитати изобразяват ясно контраста между мястата където отиваме ако сме егоисти или ако живеем живот на любов и служене за другите.

Осъзнаване реалността на живота след смъртта


В Небето всичко е любов, а в Ада тя не съществува... В Небето околната среда изобилства от много красота. Поради обкръжаващата ярка светлина и блясък, вие не можете да скриете никакви трудности помежду си. Всичко се вижда и се знае с очите и с духа. ... това е мястото, където духът ти е винаги изпълнен с мир, спокойствие и ведрина, където трудностите, неудобството и гладът не съществуват.

В Ада хората винаги чувстват глад и страдание. Там те са затънали в завист и неудобство. Поради това страдание, конфликтите са неизбежни. Всеки се чувства неудобно. В Небето имате свободата да следвате съзнанието си, но в Ада не можете да направите дори едно нещо според собствената си воля. Там отнемате нещата на другите със сила и се храните чрез кражба. Хората на земята не могат да си представят колко “истински ужасен” е Адът. Прочети целия материал



Архангел Луцифер и неговото предателство

Божествения Принцип

Принципи на Творението

0 коментара: