Нострадамус: пророчества за Милениумът

Нострадамус или Настрадамус, Предсказания, Пророчества, Ясновидство
Нострадамус: пророчества за Милениумът


Според Нострадамус има две възможности за човечеството; или да последва изграждането на свят на мир и харминия; или да последват бедствия и войни, които ще заличат голяма част от населението на земята. Нострадамус дава над 40 белега по които да се ориентираме за да не допуснем второто...

Нострадамус е латинизираното име на Мишел дьо Нострадам, френски астролог, и един от най-популярните пророци. Нострадамус става известен с труда си „Предсказания“ (Les Propheties), първото издание на който излиза през 1555. В своите предсказания за нашето време Нострадамус говори за месиянска личност която идва от изток, ще бъде много преследван и дори хвърлян в затвора, но ще донесе новата истина, ще обедини религиите срещу комунизма и аморалността, и ще благославя стотици хиляди семейства.

Според Нострадамус има две възможности за човечеството; или да приеме тази личност и да последва изграждането на свят на мир и харминия; или да го отхвърли и да последват бедствия и войни, които ще заличат голяма част от населението на земята. За да можем да го разпознаем, Нострадамус дава над 40 белега и характеристики за тази личност. Нострадамус дава дори името му. Тези пророчества на Нострадамус са публикувани в книгата на Джон Хог, 1988, Нострадамус и Милениумът (Nostradamus and the Millennium).
В нея Джон Хог прави анализ на всички религиозни лидери и личности които отговарят на дадените белези. От тях е останал само един жив, единственият който отговаря дори и на името дадено от пророка. Според директните думи на Нострадамус, тази месиянска личност идва под името "Мун", "Той ще обединява религиите срещу Червеното (комунизма)" (Джон Хог, 1988:Nostradamus and the Millennium) . Мун е Корейско име и по значение съответства на израза "Божието слово" или "Словото дадено от Бог на човека". Така излиза, че Библията и Нострадамус се допълват в своите предсказания. Според Библията, второто пришествие ще дойде от изток, управниците и правителствата ще се изправят да воюват срещу него, но не ще го победят (Откровение 19:19), и ще дойде с ново име, което никой не знае, и името му ще бъде 'Божието слово'.

Отк. 19:12-13, „И носеше ново име, което никой не знаеше... и името му беше Божието слово.”

Библията също твърди, че раждането му е точно след появата на "Червения змей" или Червения комунизъм, който ще се опита да го убие, но безуспешно (Отк. 12:5). Според Книгата на Енох, Месията ще изгради семейство и "потомството му ще бъде многобройно като звездите". Библията също винаги сравнява Второто пришествие с "Голяма свадба" на която поканените (християните) може и да не пожелаят да дойдат, и тогава Бог ще събере външни хора (невярващи и от всички религии). Учудващо е колко много всички тези пророчества ни напомнят за противоречивия и много преследван в миналото Кореец, преподобния Сан Мьон Мун, който е известен точно с Големите си свадби, с усилията си да обедини религиите, и ключовата си роля за падането на Комунизма (Неговата роля за краха на комунизма е многократно признавана от Рейгън, Тачър и други видни политици).
Нострадамус дава много знаци по които да разпознаем този идващ "Миротворец"; всички те много точно съответстват на противоречивия в миналото корейски религиозен лидер, Сан Мьон Мун.

1. Мун определено отговаря на предсказаното име "Мун"
2. "Той ще се роди на Изток", както се е родил д-р Мун
3. "Той ще бъде преследван, неразбиран и хвърлян в затвора", е явно че е!
4. "Той ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)", нещо което единствено Сан Мьон Мун изпълнява. Точно анти-комунистическия му принос е една от основните причини за негативността и преследването срещу него.
5. "Той ще благославия хиляди семейства". Това е друг белег, който определено никой друг освен отец Мун не изпълнява. Другата причина за голямо преследване преди 40 години е Масовите Свадбени Благословии с които той буквално разтърсва тогавашното консервативно мислене. Какво имам в предвид! Други вършат какви ли не злини, а той прави свадби, че какво лошо им в това? Проблема е, че той съчетава Корейци с Японци, а това родителите по онова време не могат да приемат по никакъв начин. Родителите са по-скоро готови да убият децата си отколкото да допуснат това. Днес вече междурасовите и международни бракове са си нещо обикновенно.

Кой наистина е Сан Мьон Мун? През 2001 г. д-р Мун е награден от Сената на САЩ с почетната награда "Корона на мира". Поради азиатския си произход, както и поради огромната му подкрепа за спирането на комунизма той е дълго преследван и неразбиран, често обвинявн от нетолерантни хрисияни, които се чувстват застрашени от бързото разрастване на на неговата организация и влияние. През 80-те дори го осъждат с фалшиви обвинения за неплатени такси, при условие, че регистрирани като църква те не дължат такива. Но поради политическите причини за тези обвинения, правителството на САЩ прилага натиск над съдебната система и след няколко години машинации упяват да заобиколят закона и да го осъдят. Това обаче има обратен на очаквания ефект: Християнството се надига в негова защита, вестникът му добива огромно политическо влияние, и както виждаме днес той получава световно признание за своите усилията за мир. От Института за изучаване на световните религии дори определиха движението на д-р Мун като, "Най успешната нова религия на миналия век". Лъжливите митове за Мун/Муун и неговото движение произхождат от ролята му в Краха на Комунизма. По-конкретно чрез основания от него Вашингтон Таймс и Международната организация за Победа над Комунизма. Самата Маргарет Тачър заяви: "Не бе лесно когатао основателя на вестника, Д-р Мун, започна Вашингтон Таймс... Имам в предвид твърдото изправяне на вестника срещу Съветския Комунизъм и подкрепата която той даде на президент Рейгън и мен самата за приключването на Студената война". Лявата схема в България допринася за яростните атаки и лъжи срещу Обединителната църква, дори днес когато д-р Мун се ползва с все по-голямо признание от много правителства, бившите служители на ДС полагат все още усилия да подтискат истинната информация за него в България. Но всичко това също не е за учудване, а идва да изпълни много точно направените предсказания. Така че, наистина, дали д-р Мун не е тази месиянска личност за която пророка предсказва?

На скоро излезна книга в която Хиляди християнски пастори свидетелстват за чудесата обграждащи Преп. Мун. През последните години д-р Мун направи редица Прокламации за Мир с призив да се сложи край на разделенията и бариерите в Божието семейство и с общи усилия да изградим мирния свят за който всички копнеем. Световния Мир е основната цел на д-р Мун и десетките организации които той е създал. Сан Мьон Мун възстановява семействата и морала, и програмите му за образование на характера се изучават във все повече държави (в Русия например - в над 10 000 училища).

"Настрадамус или Нострадамус, Предсказания, Пророчества, Ясновидство

0 коментара: